Kjøpsvilkår

Personvern

Alle personlige opplysninger du gir oss ved kjøp av varer hos oss er vi ansvarlige for. Opplysningene vil ikke bli overført til noen tredjepart, og benyttes kun av oss til forsendelse av varen og interne statistikker.


Leveringstid og frakt

Alle priser er inklusiv merverdiavgift.

Bestilling din vil bli behandlet så fort som mulig og senest innen 24 timer etter registrering. Leveringstiden vil normalt være 2 til 7 virkedager. Er vi utsolgt, eller mangler en ringstørrelse vil leveringstiden bli noe lengre, men da hører du fra oss. Vi sender med registrert service pakke fra Posten.

Ved kjøp over 1000,- vil valberget.com betale frakten

Kjøp under 1000,- belastes med 140,- i frakt. Uavhentede varer som returneres til oss vil belastes med et gebyr på 250,- som servicegebyr.

Bytting

Alle varer som kjøpes hos Valberget gull og sølv, både på nett og i butikk kan byttes. Handler du på nett må du dessverre dekke retur frakten selv. Legg gjerne ved en beskrivelse på hva du ønsker å bytte i, så hjelper vi etter beste evne.

Angrerett

Ved all handel på nett har du rett til å returnere varen. Det gjør du ved å gi beskjed til oss innen 14 dager. Det bør du gjøre skriftlig. Varen skal returneres i samme stand og emballasje.

Vennligst ikke skriv direkte på emballasjen. Kunden er selv ansvarlig for sending av returen, og det kan derfor være lurt å benytte seg av en sending som lar seg spore. Er varen skadd, eller brukt vil ikke angreretten gjøre seg gjeldende. ( j.f angrerettloven, ev se gjerne www.forbrukerrådet.no)

Vare som skal returneres sendes til:

Valberget gull og sølv AS
Kirkegt 31
4006 Stavanger

Reklamasjon eller skade under frakt
Reklamasjon er aktuelt ved skade eller mangel på varen. Vi vil da trenge en skriftlig forklaring. Vi sjekker alle varer som sendes fra oss. Skade kan likevel oppstå under frakt . Er det synlig skade på emballasjen må du signere med forbehold. Ta kontakt med oss så fort som mulig slik at vi kan få ordnet det.

Forbehold

Valberget.com forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp/salg ved eventuelle feil, som pris o.l