Om oss

 

Valberget Gull og Sølv

Om oss

Vi kan tilby vakre smykker i godt håndverk og lekker design fra norske og internasjonale designere. Vi har et høyt service nivå, og ønsker å være en kyndig samtalepartner og en inspirasjonnskilde i valg av smykker og gaver.

Hos oss finner du varer for alle livets store annledninger: forlovelsesringer/gifteringer, diamanter, dåpsgaver og bryllupsgaver Valberget gull og sølv er et familie drevet firma med lange tradisjoner i Stavanger. Vi har erfaring og fagkunnskap.

Firmaet drives og eies i dag av 4. generasjon i familien, Hanne Thorbjørnsen Dybdahl Vi tilbyr også reperasjoner, gravering og omarbeidelser.

Hjertelig velkommen til oss!

Historie

Firmaet Karl Svendsen ble startet av gullsmed Karl Svendsen i 1904 på torget i Stavanger. Tidlig på 1920 tallet flyttet butikken og verkstedet til Pedersgt. 6 i østre bydel. Hermetikkfabrikkene gikk for fullt, og det var her folk bodde og arbeidet. Karl Bahr Svendsen overtok driften etter sin far, og etter hans død i 1968 var det datteren Hilde som drev firmaet videre.

Verkstedet har gjennom tidene hatt mange dyktige gullsmeder ansatt og håndlagede smykker er blitt laget til glede for mange.

I 1970 startet Hilde Svendsen Thorbjørnsen Valberget gull og sølv i Kirkegt 31 i sentrum av Stavanger. Datteren Hanne Thorbjørnsen er i dag leder av bedriften, og fører med dette tradisjonen videre som driver av gullsmedforretningen i 4. Generasjon.